bk logo site ikon

Solterra i toppsjiket på elbiltest

Subaru Solterra AWD suser rett inn i toppsjiktet i elbiltesten EcoBest Challenge 2023. I sterk konkurranse med 14 populære elbiler viser. 4,99 % kampanjerente og vinterdekk.

Du får vinterhjul 18″ pigg eller piggfritt, og 3 års / 45 000 km service inkludert i prisen. Kampanjerente 4,99%

• Solterra AWD har det minste avviket i forhold til WLTP

• Solterra AWD har nest raskest hurtiglading fra 20 % til 80 % – 24 minutter

• Solterra AWD har tredje laveste tid på å lade 100 km DC med 10 minutter

• Solterra AWD har fjerde størst effekt i forhold til forbruk (km per kWh)

• Solterra AWD har størst rekkeviddebuffer av samtlige (etter at måler står i null)

Det er den europeiske organisasjonen Autobest som hvert år grundig tester rekkevidden og energieffektiviteten til de mest populære elbilene. Den uavhengige testen skiller seg vesentlig fra testene bilmerkene selv gjennomfører og presenterer.

 

I EcoBest Challenge testen er hensikten å måle hvordan elbilene faktisk leverer i daglig kjøring under europeiske forhold. Testen gjennomføres med blandet kjøring, fordelt på motorvei (55%), landevei (25%) og bykjøring (20%). Alle bilene kjører samme rute på samme tid, med sjåfører fra 13 land, og legger til grunn en anerkjent og konsistent testmetode.

 

– Vi er spesielt glade for disse testresultatene. De stemmer godt overens med det både våre kunder og vi selv erfarer, nemlig at SUbaru Solterra AWD presterer suverent i hverdagen, sier en fornøyd daglig leder i Subaru Norge, Torbjørn Lie. Se mer om bakgrunnen, testmetoden og resultatene til EcoBest Challenge 2023 her.

Allerede for 45 år siden solgte vi vår aller første Subaru i Norge. Siden har vi solgt over 55.000 biler til det norske folk. Vi er stolte og takknemlige.

 

Det har vært en eventyrlig reise. Ikke bare for oss i Subaru Norge, men også for alle Subaru-eiere som har kommet fram dit de vil, når de vil – året rundt, landet rundt! Svært mange har fulgt oss lojalt gjennom årene. Mil etter mil, modell etter modell.

 

Med Subaru sin uslåelige driftssikkerhet kommer du trygt og godt fram, uansett vær og kjøreforhold. Det har vist seg å passe perfekt for mange nordmenn.

Bestill prøvekjøring

Kampanje

MG ZS EV fra kr. 319. 990,-

MG ZS nå med kampanjerente på 2,49% og kr. 0,- i egenkapital. Vi har oppgradert vår bestselgende modell og tilbyr deg nye MG ZS EV – en komfortabel, intelligent og 100% elektrisk familievennlig SUV.

LES MER
Kampanje

MG4 privatleasing

Privatleasing kr 3317 pr.mnd* inkl. vinterhjul. Nye MG4 Electric er en urban elbil i kompaktklassen som er fylt med smart teknologi.

LES MER